2016 Schladming - Feri

Nagyon érdekes, hogy milyen jó képek készülnek az okostelefonokkal. Összevethetők egy egyszerűbb kompakt gép képeivel, különösen a szabadban készültekkel.

Este bementünk a városba, mert húshagyó kedd a farsangi tombolás csúcsa; kicsit későn érkeztünk,mert a tömeg egy része már hazament pihenni; akik maradtak, azok viszont nem voltak teljesen józanok. Konkrétan síkrészegek voltak. Ilyen volt az a termetes pasas is, aki angyalkának öltözve illegette magát előttünk, majd átszuszakolta a szárnyait az Angels Club ajtaján, valami ismeretlen táncos mozdulatokkal, és eltűnt  szemünk elől.

Készült egy videó is. Látható ezen a kocsma, ahol a nagyérdemű elég hangosan kurjongatva tölti az időt; síléceik lazán a bejárathoz támasztva, kíváncsi lennék, hazavitték-e magukkal. Ugyanis a síléc nem viszi haza kapatos gazdáját, mint egy hűséges ló. A videó második felében a megvilágított 1-es pálya fekete minősítésű befutóját épp javában egyengeti egy csörlőn, drótkötélen biztosított Ratrac. A felvételen persze nem látszik a drótkötél, de mi láttuk. De bocsi, a videó akkora helyet foglalt, hogy le kellett törölnöm. Kérésre bármikor visszateszem!

Másnap egész nap esett a hó, fotó nem készült devil Csütörtökre viszont megint csodás idő lett, hétágra sütött a nap. Átbuszoztunk a Hochwurzenre.

 

EZ a kép nagyon tetszik, ahogy kukucskálnak ki a kerítés rácsán; mint a kisgyerekek, mikor szeretnének valahova bejutni smiley