2014 február Alpbachtal

Sok volt a köd, amiben az ember tengeribeteg lesz. De volt gyönyörű napsütés is, na akkor viszont fényképez az ember cool

 

 

 

 

2014 március Schladming

Az idei schladmingi síelés valahogy sok nehezítést tartalmazott. Mégis sikerült elmennünk, és nagyon sok tanulságos élményt éltünk át. És közben még síeltünk is!

 

Szerintem ez a kép pont úgy néz ki, hogy Laci benyúl a belső zsebébe, mire Tóni azonnal magasba emeli a kezeit, mondván, ne lőj, ...

 

Csatolunk, melegítünk, Márta meg bemegy a hüttébe reggeli 9:30-kor :-D

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2014 Március Schladming - Tóni

 

alt

 

alt

alt

alt

alt

 

 

alt

alt

alt

 

2014 Március Schladming - Léni

Először az összes fotót egy csoportba gondoltam tenni. Aztán rájöttem, hogy idegen tollak, meg egyébként is érdekes külön, jelzetten feltenni a kedves kollégák fotóit. Úgyhogy most Léni fotói következnek a Schladmingi síelésről.

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

 

Játékos vetélkedőt indított Léni: meg kellett magyarázni, mit látunk az alábbi képen. Jöttek bágyatag ötletek, amiket inkább nem is idéznék. A győztes viszont igazán frappáns volt:

"Jelenet a Gravitáció című filmből. Mari még űrruhában van, Laci már levette a maszkot, a következő másodpercben hátrazuhan és eltűnik a kozmoszban...."

Nekem a kozmosz szó hallatán félórás röhögőgörcsöm támadt...

 

alt

 

alt

 

alt

 

alt

alt

alt

 

alt

 

 

alt

Bővebben: 2014 Március Schladming - Léni

Sítúrák

 

Skiline.cc-ről a 2014 márciusi síelés (ha bal gombbal rábökve új ablakban nyitod meg, látszik az egész, és ha ott a görbe alatt a térképre böksz, akkor a sítérképen bejelöli, melyik liften hányszor jártunk, ám sajnos a Reiteralm és a Fageralm egyáltalán nem látszik a térképükön!):

Egy kis mozi 2012-es  síelésből:

Tóni videója a Gabühel csúcson, 1634 m-en készült, a Steinbockalm nevű kellemes emlékű hütte szomszédságában, némi szóbeli kommentárral cool. Köszönjük!


Ez a felvétel inkább a résztvevőkrők szól,  én speciel épp nagyon elbambultam !laugh