2016. február 6-13. Schladming

Szuper szállásunk volt cserépkályhával, óriási konyha-nappalival, köszönjük Léninek a szállás-ügyintézést. A házinénivel volt ugyan némi véleménykülönbség a szállásdíj-számítás körül, de túlléptünk a problémán. A nappali (és az előtér) tele van zsúfolva vadásztrófeákkal: őzvillák, szarvasagancsok, kitömött mormoták és hófajdok néztek ránk a falakról. Kicsit túlzás, nekem bizarr, de nem zavartattuk magunkat laugh.

A nap végén fejedelmi vacsorákat ettünk - mindenkire egy vacsora főzése várt. Az elkészült finomságok közül csak Karcsi emlékezetesen finom pohárkrémje lett megörökítve.

 

 

 Kicsit nehezen indulunk reggelente a sípályákra, de aztán minden nap jókat síeltünk. A Hauser-Kaibling pályáin két fotopontot is találtunk:

Első napi  dokumentum

Ezeknél a fotopontoknál nem túl egyértelmű, hova is kéne állni, hogy jó legyen a kép. Mivel az én kártyámmal készült e felvétel, nekem kellett volna gyorsan odahátrálni a többiekhez. Nem igazán sikerült wink

Quattralpina

És legyen még itt egy "lázgörbe" az utolsó napról. Még azt is jelöli a skiline, hogy mikor készült a fenti fénykép laugh. Ha meg akarod nézni, új ablakban nyisd meg.