2017. november

November elején szép idő volt, szombaton (4-én) egy nagyobb kirándulásra indultunk. Autóval elmentünk a Hidegvölgyi Erdei Pihenőhöz, ahol letéve az autót a kifőzde melletti parkolóban, kicsiny csapatunk kettévált bénák és ufók csapatára. Én az elsőbe tartozom. Nekivágtunk a Nagy-Kopaszra vivő zöld háromszöggel jelzett útnak, az ufók pedig úgy elhúzták a csíkot, hogy meg sem próbáltunk velük tartani. Szóval mi kényelmesen, szemlélődve, időnként megpihenve mentünk felfelé a Sisakvirág tanösvényen, élvezve a késő őszi napsütést, ami a lombokon átszűrődve csodás fényeket csillantott.

Bővebben: 2017. november

Üdvözlet

Kedves Látogató!

 

Szeretettel köszöntelek ezen az oldalon! Néhány kedves fotót töltök fel ide, és túráink, utazásaink, itthoni gyaloglásaink (nordic walking) közben készült képeket. És mindemellett ezen az oldalon próbálgatom magam...

A fotók csökkentett felbontásban jelennek meg, mert különben nagyon lassú lenne a megjelenítésük: nagy részük HD minőségben készült. Ez a nagyfelbontású változat - helykímélés céljából - csak helyenként elérhető.

Ha a fotón bárki látható, akkor az összes szereplő személy beleegyezése nélkül sehol sem használhatod azt a felvételt.

A személyeket nem tartalmazó fotókat bátran felhasználhatod, kérlek, hogy a forrást (digipic.hu) jelöld meg minden esetben.