2014-02-Február

A február síelés és a család rajtam kívül minden tagját ledöntő influenza miatt, na meg a csúf időjárás miatt elég kevés fotót eredményezett. Nordic walking partnerem vizsgára készült, minden szabadidejét elvitte a tanulás, nem is mert igazán lejönni gyalogolni (kb. háromszor jött velem egész hónapban). Én azért elmentem András edzéseire, de ez a február nem a gyaloglásról szólt.

 

Kezdtük egy hét síeléssel... Ugyan nem nordic walking, de egy képet mégis ideteszek, hogy érezhető legyen egy kis irigység cool

 

Amíg a család 40 fokos lázban feküdt otthon, én eljártam gyalogolni. Főztem a rengeteg teát, mértem a lázukat, etettem, itattam őket, és ha volt egy kis szabadidőm, mentem gyalogolni. És nem kaptam el! cool

 

Február 15-én még komoly fagy volt reggel, a pocsolyák felszíne jéggel borítva. Nem találtam olyan gyönyörű op-art mintát, mint januárban, de ez a szintvonalas pocsolya sem rossz.

Elmentünk a Gercse-kápolnához, ahol mindig talál valamit az ember, amit korábban nem vett észre. Nekem most ez a tábla tűnt fel, eddig elsiklottam felette.

 

Másnap viszont gyönyörű idő kerekedett, megtettük a nagy kört: Határ-nyereg - Virágos-nyereg - Hármashatár-hegy keleti oldala -  Szépvölgy - Árpád-kilátó. A napos domboldalban a bodobácsok tömegesen napoztak.

 

Az egyik kanyarban egy fenyő alakja elég határozott uralkodó szélirányt jelez.

Az enyhe télben sok növény már a tavaszt érezte, és elkezdtek újra hajtani. Néhány szép kezdemény, egy -szerű gyűjtemény következik.